Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε το καλάθι μας παίρνοντας μέρος στον μηνιαίο διαγωνισμό που τρέχει σε Youtube, Facebook, Instagram & TikTok όπου τέλος κάθε μήνα κληρώνουμε 4 καλάθια, ένα σε κάθε πλατφόρμα.

Ένα από τα 4 καλάθια του μήνα κερδίζει ένα μαγευτικό τριήμερο για 2 άτομα* σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Λουτρών Πόζαρ στην Αλμωπία (δυο διανυκτερεύσεις). Περιλαμβάνεται πρωινό και γεύματα σε εστιατόριο για να απολαύσετε τη Γαστρονομία της Αλμωπίας.

Η πρόσβαση στις δραστηριότητες του #AlmopiaExperience είναι δωρεάν και για τα δύο άτομα υπό την προϋπόθεση ότι η δραστηριότητα, εάν είναι εποχική, παρέχεται την περίοδο που θα επισκεφτείτε την Αλμωπία.

*Το δώρο μπορεί να μεταβιβαστεί εφόσον το επιθυμείτε σε οποιαδήποτε δύο άτομα της επιλογής σας και πρέπει να γίνει χρήση του εντός ενός μηνός από την κλήρωση. Ζητούμε από τους νικητές που θα έρθουν στην Αλμωπία να μοιραστούν, εάν το επιθυμούν, μερικές φωτογραφίες από την εμπειρία τους με σκοπό τη δημιουργία ενός μικρού βίντεο εκ μέρους μας για την προώθηση της περιοχής.

Follow us

© Γεύσεις Αλμωπίας. All rights reserved. Powered by anise