Το πρώτο τυποποιητήριο εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στην Αλμωπία και στον Ν.Πέλλας ειναι γεγονός! Απο κορωνέικη ποικιλία ελαιοκάρπου που καλλιεργείται στη Ζάκυνθο. Λόγω του κλίματος του νησιού με έντονες βροχοπτώσεις το χειμώνα και της μεγάλης σε διάρκεια ηλιοφάνειας το καλοκαίρι μας δίνει ένα προϊόν πλούσιο σε αρώματα και γεύση και με αντοχή στο χρόνο.
Λαία είναι λέξη πρωτοελληνική, δηλαδή η αρχαιότερη μορφή της Ελληνικής γλώσσας, Αττικής διαλέκτου και σημαίνει: το δέντρο της ελιάς και ο καρπός της. Ένα όνομα προσεκτικά επιλεγμένο για ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας. Το Λαία παράγεται από ελιές μη αρδευόμενες που καλλιεργούνται στην Ζάκυνθο, κορωνέικης ποικιλίας που είναι η βασίλισσα των ελιών που παράγουν λάδι. Το αποτέλεσμα της ποικιλίας αυτής και του κλίματος του νησιού με έντονες βροχοπτώσεις το χειμώνα και της μεγάλης σε διάρκεια ηλιοφάνειας το καλοκαίρι μας δίνει ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας, χαμηλής οξύτητας, με πλούσια αρώματα και γεύση και με αντοχή στον χρόνο. Όλα λοιπόν βασίζονται στην ιερή φύση όπως την αποκαλούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Η πικάντικη γεύση με τυχόν παραλλαγές ανάλογα με τον καιρό, πράγμα εντελώς φυσιολογικό εφόσον δεν γίνεται καμία παρέμβαση στα χαρακτηριστικά του ελαιολάδου, αλλά με αυστηρά εγγυημένη ποιότητα, γεύση και αρώματα.