Τα Τυροκομικά Ν&Ν ιδρύθηκαν το 1998 από τον κ. Νικολαΐδη Νικόλαο και η επωνυμία βασίζεται στο όνομα και το επίθετο του ιδρυτή. Εδρεύει στη Περίκλεια Αλμωπίας Ν. Πέλλας, σε 700μ υψόμετρο στους πρόποδες του όρους Τζένα. Η βιοτεχνία αυτή, ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο είναι 100% ελληνικό και παραλαμβάνεται μόνο από κτηνοτρόφους του δήμου Αλμωπίας. Τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια, δίπλα στον κ. Νικολαΐδη έχουν αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις και τα παιδιά του, ώστε να μυηθούν σιγά σιγά και αυτά σε αυτόν τον τομέα, με σκοπό να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η επιχείρηση και τα επόμενα έτη. Παράλληλα, τα παιδιά ψάχνουν και βρίσκουν τρόπους ώστε να εξελίξουν βήμα βήμα αυτή τη δουλειά, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα, μένοντας πιστά στην παράδοση τόσων ετών αλλά παράλληλα φτιάχνοντας μια εταιρεία πρότυπο, όπως όλες οι σύγχρονες εταιρείες του κλάδου. Το τυροκομείο αυτό, έχει τους ίδιους προμηθευτές στην α΄ ύλη, όπως και στις βοηθητικές, από την γέννησή του μέχρι και σήμερα, μένοντας πιστό στους ίδιους ανθρώπους και δημιουργώντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης με αυτούς. Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη αλλά και τα παιδιά, αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους στην πολυετή τους πορεία.